Bäst med Banor

Vill du förbereda din hund för tävling på ett enkelt och effektivt sätt? Slippa nosande på planen eller en hund som inte riktigt är med från start. Att träna med banor är ett helt nytt och roligt sätt för att planera din träning. Det gör hunden fokuserad på träningsplanen och du ser lätt vad din hund kan bra och vad den behöver träna mer på!

Vad är då en bana? Den har en tydlig start och ett tydligt slut för träningen, och där mellan en bra plan för vad ni ska träna på 🙂

Du kan träna banor oavsett hur mycket erfarenhet din hund har, de går att variera från väldigt enkel svårighetsgrad till avancerad!

Tänker du att hunden behöver kunna moment bra för att mixa dem med annat, i en bana kan du både träna in moment och få med tävlingsträning samtidigt. Du kan öka uthålligheten och träna på att lyckas på första försöket. Och det är roligt!

På kursen tränar vi på några av banorna från boken och du får lära dig hur du kan planera din träning. Vi tränar också på hur du får en bra startbox, där hunden får en tydlig start på träningspasset!

Instruktör: Pernilla Stenqvist

Antal deltagare: Max 6 st.

Tid: 4 X 1,25 tim

Plats: Boden

Pris: 1100:- Under utbildning = Halva priset!

Start:  14/11 2024 Plats finns

Datum och tid: Torsdagar 19.30-20.45
14/11, 21/11, 28/11, 5/12

Till anmälan